Maaltijd­service

Door gezond en smakelijk te eten voelen we ons beter. Soms is het dan ook fijn als er lekker voor u wordt gekookt. Iedere dag bereiden de keukenbrigades ambachtelijke maaltijden met verse ingrediënten speciaal voor ouderen. U kunt hier lekker thuis van genieten aan uw eigen keukentafel of in het gezelschap van anderen in onze seniorenrestaurants. Als u dit wilt combineren is dit natuurlijk ook mogelijk.

Maaltijd bij u thuis

Een warme maaltijd aan huis staat ook wel bekend als Tafeltje Dekje. U kunt zelf uw keuze maken uit het dagmenu. De warme maaltijd wordt bij u thuisbezorgd tussen 11.15 uur en 12.30 uur. Een koelverse maaltijd kunt u verwachten tussen 13.00 uur en 14.30 uur (alleen Parkflat).

  • De mogelijkheid tot iedere dag een verse maaltijd, bij u thuis afgeleverd;
  • U kunt zelf aangeven welke dag(en) u een maaltijd wilt ontvangen;
  • Een gevarieerd menu met diverse keuzes, bestaand uit een hoofd- en nagerecht en twee keer per week soep;
  • We houden rekening met uw dieetwensen.

Maaltijd in een van onze restaurants

Eten met anderen doet een maaltijd soms nog lekkerder smaken omdat u er samen van geniet. Het is ook een leuke manier om sociale contacten te leggen. U heeft de mogelijkheid om aan te schuiven in een van onze seniorenrestaurants in onze woonzorgcentra in Balk, Lemmer, Joure, Sint Nicolaasga of in Parkflat Stadsfenne in Sneek. U bepaalt zelf hoeveel dagen in de week u wilt komen eten. Wilt u komen eten? Belt u dan ’s ochtends voor 10.00 uur naar de receptie van het woonzorgcentrum bij u in de buurt. Wij zorgen ervoor dat er een heerlijk driegangen dagmenu voor u klaarstaat tussen de middag.

Smaaksturing

Misschien heeft u wel eens gemerkt dat u gerechten minder goed proeft of minder lekker vindt dan vroeger. Dit kan komen omdat de smaakpapillen minder goed gaan werken door het ouder worden. We vinden het heel belangrijk dat u naast gezond ook lekker eet. Daarom besteden onze koks veel aandacht aan de smaak van het eten door middel van smaaksturing. Door het toevoegen van extra smakelijke ingrediënten zoals kruiden kunt u merken dat uw smaakbeleving beter wordt.

Kwaliteit

Elk woonzorgcentrum heeft een eigen keuken met het keurmerk van de stichting Veiligvoedsel. Dit houdt in dat alle processen die met voeding te maken hebben op een juiste en veilige manier worden uitgevoerd. Zorggroep Hof en Hiem heeft al zesmaal de Veilig Voedsel Award gewonnen voor Beste Zorggroep. Zorggroep Hof en Hiem heeft naast smaak ook de kwaliteit en veiligheid zeer hoog in het vaandel. We doen de volgende dingen om dit goed in beeld te houden.

  • Tweejaarlijks cliënttevredenheidsonderzoek
  • Persoonlijke gesprekken met bewoners en afnemers van de maaltijdservice
  • Interne en externe onderzoeken
  • Certificatie ISO 9001:2015
  • Audit Stichting Veilig Voedsel

Bij ons eet u dus niet alleen heel lekker maar ook gezond en veilig!

Kosten maaltijdservice

De kosten voor een maaltijd, zowel aan huis als in het seniorenrestaurant, zijn €9,95.

Aanmelden voor maaltijdservice

Vul onderstaand formulier in om aan te melden voor de Hof en Hiem maaltijdservice en wij nemen contact met u op.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw