Vrijwilligerswerk

Een gesprekje, een extra arm om de schouder en net even iets extra’s kunnen betekenen voor een ander. Dat is het fijne aan vrijwilligerswerk in de ouderenzorg. Niet alleen onze bewoners zijn dankbaar voor jouw aanwezigheid, ook onze medewerkers vinden het prettig om met jou samen te werken om het beste voor bewoners te creëren. Door met vrijwilligers samen te werken kunnen we extra’s bieden zoals creatieve activiteiten, culturele optredens en uitstapjes.

Als vrijwilliger kun je een belangrijke rol spelen bij:

  • begeleiden van bewoners die niet meer zo goed ter been zijn
  • verzorgen van koffie en thee bij de dagbesteding
  • begeleiden van cliënten bij uitstapjes
  • het bezorgen van Tafeltje Dekje-maaltijden

We beschouwen onze vrijwilligers als een waardevolle schakel tussen onze bewoners en de maatschappij. Ze brengen de buitenwereld naar hen toe!

Daar doen we graag iets voor terug

We doen graag iets terug voor jou als vrijwilliger. We organiseren leuke activiteiten en als dank voor je inzet krijg je ieder jaar een kerstpakket. Ook heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van scholingsmogelijkheden. Moet je reizen om bij ons vrijwilligerswerk te doen of wil je een chauffeursfunctie vervullen? Dan kun je hiervoor een reiskostenvergoeding ontvangen.

In contact

Als je overweegt om je in te zetten als vrijwilliger dan komen we graag met je in contact. Onze vrijwilligerscoördinatoren kunnen je vertellen hoe vrijwilligerswerk bij Hof en Hiem in zijn werk gaat en ook welke vrijwilligersfuncties er op dit moment openstaan.

3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw