Over ons

Onze dagbesteding is een plek waar u zich thuis mag voelen speciaal voor ouderen. Heerlijk ontspannen met leeftijdsgenoten. Er worden leuke activiteiten georganiseerd en er is ruimte voor dingen individueel of in groepsverband te ondernemen. Misschien vindt u het de ene keer fijn om gezamenlijk een kopje koffie te drinken en de andere keer juist plezierig om geconcentreerd iets voor uzelf te doen. Het mag allemaal, zolang u zich er maar prettig bij voelt. Hendrika, Anita en een vrijwilliger zorgen voor een fijne dag.

Waarom Dagbesteding Ontmoeting?

  • Huiselijke sfeer: activiteiten vinden plaats in een gezellige setting.
  • Gevarieerd programma: aandacht voor geheugentraining, ontspanning, creativiteit en beweging.
  • Persoonlijke begeleiding: we bieden individuele aandacht aan onze gasten.
  • Kleine groepen: maximaal 8 gasten per groep.


Hendrika Timmerman

Mijn naam is Hendrika Timmerman en ik ben geboren in 1987 in Sneek. Samen met mijn man en onze drie dochters wonen we in het prachtige dorpje Balk. De afgelopen vijftien jaar ben ik werkzaam geweest in de thuiszorg. Daar heb ik verschillende rollen vervuld, zoals verzorgende IG, roosteraar en planner. De zorg zit echt in mijn hart. Het werken met mensen en hen helpen waar nodig, is iets wat ik nooit wil loslaten. Ik ben een echt mensen-mens. 

Nieuwe uitdaging

Ik voelde dat het tijd was voor een nieuwe uitdaging. Ik kreeg de kans om aan de slag te gaan als coördinator dagbesteding en welzijn in het mooie Sneek. Bij dagbesteding Ontmoeting, onderdeel van Zorggroep Hof en Hiem. Samen met mijn collega’s en vrijwilligers werk ik hier met veel plezier. Mijn werkzaamheden zijn heel divers. Van het begeleiden van de groep tot alle administratieve taken die daarbij komen kijken. Van intakegesprekken tot ervoor zorgen dat een cliënt bij ons een gezellige dag kan beleven. Waar niets moet en alles mag. Of u nu liever in groepsverband activiteiten onderneemt, of juist individueel bezig bent. Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag en donderdag.

Anita Bergsma

Mijn naam is Anita Bergsma en ik ben geboren in 1967 in Heerenveen. Ik ben getrouwd, heb een zoon en woon met veel plezier in het mooie IJlst. Thuis met een lieve witte herder; dieren zijn echt mijn passie! Ik houd ervan om te wandelen en gezellige activiteiten te ondernemen met anderen. Een van mijn favoriete plekjes is Zoutelande in Zeeland, waar ik graag vakantie vier.

Hart voor de ouderenzorg

Voordat ik bij De Ontmoeting kwam, heb ik bijna 37 jaar gewerkt bij een woonzorgcentrum. Daar heb ik 33 jaar lang met veel liefde in de zorg gewerkt en later ook bij het organiseren en doen van activiteiten. Mijn hart ligt echt bij de ouderenzorg; het geeft me zoveel voldoening om anderen te helpen en samen te genieten van het leven.

Met een glimlach naar huis

Bij dagbesteding Ontmoeting proberen we ervoor te zorgen dat iedereen met plezier naar ons toekomt en met een glimlach weer naar huis gaat. U bepaalt zelf hoe u uw tijd wil besteden bij ons. Ik ben een positief ingesteld persoon en breng zoveel mogelijk mijn goede humeur over op anderen. Samen maken we er elke dag een gezellige dag van, waarbij we activiteiten doen die u leuk vindt. We streven ernaar om een actieve dagbesteding te bieden waar veel mogelijk is. Ik ben maandag, dinsdag en donderdag aanwezig op de dagbesteding en kijk er naar uit om u te ontmoeten.

Wilt u met ons kennis maken of heeft u meer informatie nodig over de dagbesteding? Kom gerust vrijblijvend langs op Dekamalaan 15 in Sneek, u kunt ook contact opnemen via de mail ontmoeting@hofenhiem.nl of bel 06 21 65 61 56.


Zien we u binnenkort? De koffie staat klaar!

3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw